SİYASET

Şamil Tayyar’dan dikkat çeken çıkış

Tarih
15 Ocak 2020
İzlenme
Kişi

AK Partili eski vekil Şamil Tayyar, Elazığ Keban Bağımsız Belediye Başkanı Fethiye Atlı'nın AK Parti'ye katılmasına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Elazığ Keban Bağımsız Belediye Başkanı olarak görev yapmakta olan Fethiye Atlı, Meclis Grup toplantısında Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın rozetini takmasının ardından resmen AK Parti'ye geçiş yapmış oldu. Kendisiyle beraber farklı illerde ve partilere bağlı olarak görev yapmakta olan 5 isim de parti değişikliği yaptı. Eski vekil Şamil Tayyar, Atlı'nın AK Parti'ye katılmasına ilişkin "Çizgisini hiç bozmadı. 2019'da aday yapılmadı. Buna engel olanlar utansın" dedi.

fethiye atlı ile ilgili görsel sonucuAK Partili eski vekil Şamil Tayyar, geçtiğimiz günlerde AK Parti'ye katılan Elazığ Keban Bağımsız Belediye Başkanı Fethiye Atlı'ya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Şamil Tayyar, paylaşımında, "Fethiye Atlı. 2014’de Ak Parti adayı olarak yüzde 58’le belediye başkanı seçildi. 2019’da aday yapılmadı, bağımsız girdi ve kazandı. Seçim boyunca çizgisini bozmadı, Cumhurbaşkanımıza saygıda kusur etmedi. Bugün Ak Parti’de. Engel olanlar utansın! Tabi utanma duygusu varsa!" dedi.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;