GÜNCEL

Şamil Tayyar sonunda patladı: Bunlar kime, niye batar?

Tarih
12 Kasım 2019
İzlenme
Kişi

Türkiye'de dün gerçekleştirilen 11 milyon fidan dikimi hakkında AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar, muhalefet tarafından yapılan eleştirilere tepki gösterdi.

Ülke genelinde ağaçlandırma faaliyetlerinin en büyüğü dün 11 milyon fidan dikimi yapılarak gerçekleştirildi.

Yarkadaş rezil oldu

11 milyon fidan barış ile ilgili görsel sonucuGazeteci Barış Yarkadaş katıldığı televizyon programında 11 milyon fidan dikimi hakkında flaş bir açıklama yaparak, Kasım ayın dikilmesi yanlış olan fidanlar arasından 9 milyon fidanın tutmayacağını dile getirmiş ve ardından Orman Genel Müdürü canlı yayına bağlanarak bilimsel açıdan fidan tutacağı mevsimin Kasım olduğunu belirterek Yarkadaş'ı utandırmıştı.

Şamil Tayyar sonunda patladı: Bunlar kime, niye batar?11 milyon fidan niye batar?

Yarkadaş başta olmak üzere muhalefetin tepki gösterdiği fidan dikimi hakkında AK Parti eski Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar, "Ülkenin her köşesine toplam 11 milyon fidan dikildi. Çok şık yeşil çevre harekatı. Gurur verici. Üstelik en uygun dönemde, Kasım’da... Bunu bilmek için bilim adamı olmaya gerek yok. Azıcık ülkeyi tanımak, birazcık akıl yeter. O halde. 11 milyon fidan, kime, niye batar?" diyerek karşılık verdi. (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;