GÜNCEL

Sahte hesabı gerçek sanan Özgür Özel, aklınca Fahrettin Koca'ya çıkıştı

Tarih
22 Mart 2020
İzlenme
Kişi

CHP zihniyeti tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu dönemlerde dahi muhalefet etmek için fırsat kolluyor. Düşmanlık yapabilmek için sorgulama yetisi uyuşan isimler, koronavirüs salgınına karşı canını dişine takan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya yüklenmek için ufak bir kıvılcım bekliyor. Son olarak CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, akılalmaz bir paylaşıma imza attı.

Sahte hesabı gerçek sandı

Özel, Twitter’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca adına açılmış parodi hesabı gerçek sandı. Söz konusu hesaptan provokasyonlara karşı uyarı mahiyetinde atılan bir tweet’i paylaşan Özgür Özel, Bakan Koca’yı eleştirdi.

ResimParodi hesaptan paylaşılan, “Kaybettik demek için pusuda bekleyen, provokatif amaçlı mesajlar atan, toplum düzenine aykırı davranıp devlet yöneticilerine hakaret boyutuna vatan tweetler atanlar! Aklınızı başınıza devşirin. Çanakkale’den biz çıktık. Bedir’den Uhud’dan biz çıktık. Allah'ın izniyle buradan da çıkarız” mesajının ardından Özgür Özel şunları yazdı:

Sayın Bakan insanlar size kredi açtı, bu insanımızın meseleyi siyaset üstü sahiplendiğni gösteriyor. Bakın öksürseniz 20.000 RT alırken bu sert ve had bildiren siyasi mesajınız sadece 300 RT aldı çareyi tweeti silmekte buldunuz. Güç zehirlenmesine kapılmayın, kapsayıcı olun

Bu skandalın ardından Özgür Özel de mesajını silmek zorunda kaldı.

İşte o paylaşımlar:


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Mahmut KÜÇÜK

    23 Mart 2020 15:28
    0 0
    şaka gibiler ya, yeminle.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;