FETÖ'nün medya yapılanması davası kapsamında 3 yıl 1 ay 15 günlük hapis cezası alan sabıkalı FETÖ'cü Atilla Taş, 23 Haziran İstanbul seçimlerinin ardından yaşadığı mutluluğu twitterhesabından yayınladığı mesajlarla paylaştı.
'Sanki Cumhurbaşkanı dinliyoruz'
Birbiri ardına yayınladığı mesajlarına 'naber azgın çoğunluk?' diyerek başlayan sabıklaı FETÖ'cü Taş, "Ekrem İmamoğlu belki İstanbul belediye başkanı sıfatıyla konuşuyor ama onu dinleyen herkes sanki bir Cumhurbaşkanını dinlermiş gibi dinliyor! Türkiye büyük bir lider kazandı!" ifadeleri devam etti.
Labali duruşuyla tanınan sabıkalı FETÖ'cünün "Oy çalmadığını biliyorduk da ama gene çok kalp çalmışsın Ekrem abi! Seni gidi gönül hırsızı seni!" tweeti solak medyanın da ilgisini çekerek manşetlerde yer aldı.
Hiç yorum yapılmamış
4951 kez izlendi
1751 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
594 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1775 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.