GÜNCEL

Şaban Sevinç'in Ramazan ertelensin sözleri yeniden gündemde

Tarih
30 Mart 2021
İzlenme
Kişi

Koronavirüs salgının Türkiye'de etkisini göstermeye başladığı günlerde yaşanan tartışmalara farklı bir boyut kazandıran Şaban Sevinç, Ramazan ayının ertelenmesini gündeme getirmişti.

CHP'ye yakınlığıyla tanınan gazeteci Şaban Sevinç'in bu önerisinin ardından başlayan tartışmalara cevap veren Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan ayının ertelenmesinin mümkün olmadığını bildirmişti.

Aradan 1 yıl geçti.


"RAMAZAN'IN ERTELENMESİ ÇOK DOĞRU OLUR"

Ramazan ayı için geri sayımın başladığı günlerde, Şaban Sevinç'in "Ramazan ayının ertelenmesini öneren hocalar ve ilahiyatçılar var. Çok da doğru olur. " ifadeleri yeniden gündeme geldi.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ayhan

    30 Mart 2021 22:48
    1 0
    Bu zibidiler nediyor?
  • mehmetm

    30 Mart 2021 21:06
    2 1
    Bunlar, genleri ile oynanmış İslam toplumunun bugünkü seküler İslam çocukları (!). Ne konuştuğunu bilmiyorlar. Bilmediklerini de bilmiyorlar. Şirk içindeler. Kendilerini gerçek müslüman, bizleri de kökten dinci, gerici görüyorlar. Ve bundan da o kadar mutluluk duyuyorlar ki, ne söylesen boş. Bu gün bir peygamber gelse idi, kesinlikle bunları uyarmak içi gelirdi.
  • Recep mert

    30 Mart 2021 19:58
    3 1
    Ezanda kulagı olmayanın namazda meyli olmaz oruç tuturyormu acaba
  • Barış

    30 Mart 2021 18:37
    3 0
    Şaban sevincin biyografisine baktım. Samsun bafralıymış.Yazık Samsundan böyle biri çıkmış. La oğlum bilmediğin konularda konuşma. Baban seni camiye demi göndermedi. Baban öldüyse git mezarının başına sor ne var ne yok o tarafta sor. Sana mektupla bildirir. chp li yoldaş
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;