GÜNCEL

Saadet Partisi'nin CHP'nin peşine takıldığına dair eleştirilere yanıt veren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Onlar aslında bizim peşimize takıldı geliyorlar" dedi

Tarih
25 Mart 2022
İzlenme
Kişi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bazen bize şöyle diyorlar; 'Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin peşine takıldınız gidiyorsunuz'. Yok ya, biz kimsenin peşine takılmadık. Onlar aslında bizim peşimize takıldı geliyorlar" ifadelerini kullandı.

Antalya'ya giden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Antalya Gönüllüleri Platformu'nun toplantısına katıldı. Karamollaoğlu, daha sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret etti. Karamollaoğlu ve Böcek, geçirdikleri Kovid-19 hastalığı nedeniyle birbirlerine şifa diledi.

Karamollaoğlu, "Antalya'da bulunmak bizim için de önemli. Her taraf kışken burası yaz, hem turizm hem tarımın başkenti" diyerek, Başkan Böcek'e teşekkür etti.

"Özgül ağırlığı sandığa yansıtmakla mükellefiz"

Antalya'da partisinin seçime hazırlık temposundan memnuniyet duyduğunu belirten Karamollaoğlu, "Seçime kadar bu tempomuzu yükselterek, devam etme kararındayız. Seçimde en iyi neticeyi almak için çalışıyoruz. Türkiye nezdinde Allah razı olsun, bize karşı bir teveccüh var, itibar var. 'Özgül ağırlığınız fazla' deniyor. Biz de diyoruz ki; şimdi bu özgül ağırlığı sandığa yansıtmakla mükellefiz. Sandığa bu yansımadığı müddetçe, bizim için sadece bir temenniden, hoş sedadan ileriye gitmez. Bunun için bütün gayretimizle ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulabilmesi için çaba sarf edeceğiz" dedi.

"CHP bizim peşimize takıldı"

Karamollaoğlu, "Saadet Partisi, CHP'nin peşine takıldı" eleştirileriyle ilgili olarak da "Bazen bize şöyle diyorlar; 'Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin peşine takıldınız gidiyorsunuz'. Yok ya, biz kimsenin peşine takılmadık. Onlar aslında bizim peşimize takıldı geliyorlar" ifadelerini kullandı.

 

(Yeniakit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Vatan Daş

    26 Mart 2022 01:05
    0 0
    SÖYLEDİKLERİNİZİN GERÇEK OLDUĞUNA İNANIYORSANIZ VAH BİZİM HALİMİZE
  • Mehmet

    25 Mart 2022 14:26
    0 0
    Yaşlı tabi gelip gidiyor ne ne dediğimi nede kimlerle masaya oturduğunu biliyor zavall
  • ömer

    25 Mart 2022 10:41
    0 0
    utanmadan sıkılmadan konuşabiliyor bu adam hayret chp gibi bir partiye sarılmış 2 vekil çıkarmış biri tekrar gitmiş hala ortalıkta dolaşıyor. Allah c.c. size bildiğini yapacaktır.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;