SİYASET

Rusya dönüşü Erdoğan'ı Mansur Yavaş karşıladı

Tarih
09 Nisan 2019
İzlenme
Kişi

Putin ile gerçekleştirdiği zirve sonrası Ankara'ya dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, karşılayanlar arasında Mansur Yavaş da vardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'da gerçekleştirdiği resmi ziyaretin ardından özel uçak "TUR" ile saat 23.40'ta Ankara'ya geldi.

Rusya dönüşü Erdoğan'ı Mansur Yavaş karşıladı

 

Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile öteki ilgililer karşıladı.

Rusya dönüşü Erdoğan'ı Mansur Yavaş karşıladı

CHP'LİLERİN TEPKİSİ NE OLACAK

Mansur Yavaş'ın karşılama törenine gitmesini, CHP'lilerin nasıl karşılacağı merak ediliyor.

Rusya dönüşü Erdoğan'ı Mansur Yavaş karşıladı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • vatan sevdalısı

    11 Nisan 2019 14:50
    0 0
    güzel haber....eski solcular şimdiki gibi değillerdi milli meselelerde en azından duruş birliği sergilenirdi.şükür diyorum bu sendromdan çıkmalı siyasiler.
  • DEVLET

    11 Nisan 2019 12:59
    0 0
    İnsanlar kişisel olarak birbirlerini sevmeyebilir bu anlaşılmayacak bir durum değil.Ama işin ucunda kişiler üstü bir kurum bir karar veya herhangi bir şey varsa usule uygun hareket edilir.Mansur Yavaş doğru olanı yapmış, sonuçta karşıladığı insan herhangi biri değil, devletin en üst görevlisi(cumhurbaşkanı).Öteki ilgililer ne ben onu anlamadım.Yanlı bir haber gibi geldi.
  • Türkiyeli

    10 Nisan 2019 12:04
    1 0
    Yazınızda bi takım isimler sayıyor ve devamında diğer ilgililer diyorsunuz. Yani ilgililer karşıladı. Olması gerekendir birilerini kışkırtmanın gereği yok. Bırakın siyaset biraz normalleşsin. Doğru olanı yapmıştır ve bundan sonrada yapmaya devam edecektir diye umuyorum
  • kulo

    09 Nisan 2019 15:51
    0 0
    bakın... bir önceki yorumuma olumsuz görüş bildirerek bir fino işe başlamış. tabi finolara da saygılı olmalıyız di mi? onların da çemkirmeye hakları var elbet.
  • HAK DAVA

    09 Nisan 2019 12:47
    0 3
    ÇOOK YANLIŞ YAPMIŞ DAHA DÜNE KADAR YAKASI AÇILMAMIŞ KÜFÜRLER ETTİĞİNİZ AİLECEK HIRSIZ TUTTUĞUNUZ ADAMI KARŞILAMAYA GİTMEK DE NE DEMEK İŞTE BU CHP LİLER BUKADAR AŞAĞILIK
  • Osmanlı torunu

    09 Nisan 2019 11:42
    21 1
    Cumhurbaşkanı her kesin ve her kesimin Cumhurbaskanı dogru olanı yapmış
  • kulo

    09 Nisan 2019 11:02
    2 2
    kendi boyuna bakmadan hulk'a çemkirecek bi kaç tane fino çıkar elbet. kendileri karşılamak durumunda kalırlarsa birgün o zaman o küçük kuyruklarını kıçlarının altına kıra kıra yada türkçe tabirle s... .... giderler ama. anlayanlar güzelcene anladı.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;