GÜNCEL

Rasim Ozan Kütahyalı: Erdoğan, işkence görür, ölür ama kaçmaz, Kasımpaşalı’yı tanıyın artık

Tarih
25 Mayıs 2022
İzlenme
Kişi

Köşe yazarı ve yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'bir kaçış planının anatomisi' diyerek açıkladığı “iktidarın ABD’ye para aktardığı” iddiasına ilişkin olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ne olursa olsun yurt dışına kaçmayacağını savundu.

Kişisel Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Kütahyalı, "Tayyip Erdoğan’dan nefret edebilirsiniz. Devlet gücünü ele geçirirseniz Tayyip Bey’i hapse de atabilirsiniz. Hatta Adnan Menderes gibi darağacında sallandırabilirsiniz. Ama ne yaparsanız yapın Recep Tayyip Erdoğan, yurtdışına kaçmaz. İşkence görür, ölür ama kaçmaz. Kasımpaşalı’yı tanıyın artık" ifadelerini kullandı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • kulo

    26 Mayıs 2022 11:35
    0 0
    bu arkadaş yalakalıkta zirve yaparak geçmiş günahlarından azat olmanın çabası içinde ama yemezler. artık ROK'ta yapsa pas da geçse yemeeez. adın çıktıysa 9'a inmez 8'e. bu tavırlarla üzerindeki kalitesiz kumaşı bırak ucuza satmayı bedava versen satamazsın. git ücra bi köy kasaba bul toprak karıştır, bostan ek. zaten sen toprağı elinle karıştırsan bitki yeşerir. elinin bereketli olmasından değil yanlış anlama, karakter olarak gübre hammaddesi olduğundan etkili olur. anlayan anladı.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;