GÜNCEL

Pentagon, Türkiye ile ilgili basın toplantısını 'bilinmeyen bir tarihe' erteledi

Tarih
13 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Türkiye’nin Rusya’dan aldığı S-400 hava savunma sistemlerinin sevkiyatının başlamasına ilişkin gerçekleştireceği basın toplantısını 'bilinmeyen bir tarihe' ertelediğini açıkladı.

Öte yandan, Pentagon'dan yapılan açıklamada, Mark Esper'in Türk mevkidaşı ile yaklaşık 30 dakikalık bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtilirken, görüşmeye ilişkin detay verilmedi.

Pentagon’dan yapılan ilk açıklamada, ‘basın toplantısının Türkiye’nin Rus yapımı S-400 hava savunma sistemlerinin teslimatını kabul etmesine verilecek yanıt hakkında olacağı’ belirtilmiş ve toplantının TSİ 18.15 civarında başlayacağı bilgisi verilmişti.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    13 Temmuz 2019 10:49
    0 0
    bizim devşirme s0r0sçular dun geçe ç0k sıkıntılı idi. efendilerinin talimatına karşı duran bir tayyip erd0ğan ve ahalı vardı. S400ler umurunda değildi bunların. asıl 0lan aldıkları talimatı yerine getirememekten d0layı kaybettikleri itibar vardı. bunlar BİZ NE DERSE 0 0LUR TURKİYEDE diyen grup tabi. şimdi şiştiler de ne halt edeceğiz derdindeler. hesap veremiy0rlar efendilerine, sayspik0culara, l0zan efendilerine
  • hursit dilaver

    13 Temmuz 2019 10:46
    0 0
    iyi guzel de. ya şimdi CHPli belediyeler bu S400 uçaklarının indiği murted pistlerine inmesin diye çöp arabası, kepçe ,d0zar falan k0ysa netceezz..bereket habertleri 0lmadı. uçaklar erkenden geldi bizimkiler bile şaştı.iyi de 0ldu.bizdeki devşirme ve s0r0s ç0cukları ile Fetö takımı şimdi 0rtak bildiri yayınlayıp,YABANCI SİLAHLAR DIŞARI desin. niye mi 74 de tand0ğanda direklere, KIBRISTAN YABANCI ASKER ÇIKSIN afişleri asılıydı ki karşıda MSB talebe yurdu vardı.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;