GÜNCEL

Pablo Escobar’ın oğlu hapis cezası alan Pucca’yı takibe aldı

Tarih
17 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi

Kamuoyunda 'Pucca' olarak bilinen ve Pablo Escobar hakkında attığı bir tweet sebebiyle uyuşturucuya özendirme suçundan 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 666 lira para cezasına çarptırılan Pınar Karagöz, dün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Escobar’ın oğlu Juan Pablo Escobar Henao'nun kendisini takip etmeye başladığını duyurdu.

Geçen hafta çektiği videoda gözyaşları içinde aldığı hapis cezasını açıklayan Pucca, Instagram’ın hikaye kısmında, şunları yazdı: “Escobar’ın oğlu beni takip etmeye başladı. Oha!”

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    17 Temmuz 2019 15:05
    0 0
    yahu, ŞU 60.000 TLsi YANAN ARKADAŞ KİMSE İLETİVERİN. belki, bilmez.bilen de kasten söylemez. yanan paraların fligranı yanmaz. o fligranlarla merkez bankasına gidin ve yanan 60bin tl nizi alın.(NİYE Mİ BENİM GİBİ PİRİ FANİLER BİLİR. YİBA ÇARŞISI YANDIĞINDA,BİZİM KAYNANAMIN PARALARI DA YANMIŞTI. AKIL VERDİLER PARALARIN FLİGRANLARINI TOPLADI VE MERKEZ BANKA GİTTİ ALDI. UNUTMAYIN EMİ.bu kıyagımı da unutmayın.(ACİLEN O YANAN ARABAYA GİDİLSİN)
  • hursit dilaver

    17 Temmuz 2019 15:02
    0 0
    eskobar mapustan kaçma şampiyonu. ne yapar eder kaçardı kendisi. zaten türkiyeye de geldi de, ulan adıma bir barınız bile yok falan demişti ve hemen de kurulmuştu. şimdi garibim mapus damlarında ama türkyede böyle hayranı olduğunu öğrendiğinde yani bilemem havalandırmaların üstüne tel gerin. eskobarın ne halt edeceği belli olmaz. misalleri var yani. hadi bakalım.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;