HDP'li Gergerlioğlu: Siz kim oluyorsunuz da bu toprakların üçüncü büyük partisine 'Bakanlık verilemez' diyebiliyorsunuz? HDP'ye bakanlık da verilir, başbakanlık da alır, cumhurbaşkanlığı da alır.
CHP'li Gürsel Tekin'in HDP'ye bakanlık verilebilir çıkışı siyaset gündemindeki yerini koruyor.
Özellikle 6'lı masa etrafında büyük bir tartışmaya nede olan çıkıştan sonra yükselen tepkilere HDP'den de cevaplar gelmeye devam ediyor.
Partisinin bir etkinliğine katılan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Gergerlioğlu bu konuya değindi.
"Türkiye'nin üçüncü büyük partisiyiz"
Türkiye'nin üçüncü büyük partisi oldukarını savunan Gergerlioğlu, tartışmaların yersiz olduğunu belirterek partisinin bakanlık almasının doğal olduğunu söyledi.
HDP'nin başbakan ve cumhurbaşkanı dahi çıkartabileceğini söyleyen HDP'li vekilin "Siz kim oluyorsunuz da bu toprakların üçüncü büyük partisine 'Bakanlık verilemez' diyebiliyorsunuz?
"Yarın öbür gün cumhurbaşkanlığını da alırız"
Buradan bilsinler ki HDP'ye bakanlık da verilir, HDP başbakanlığı da alır, yarın öbür gün cumhurbaşkanlığını da alır." sözleri partililer tarafından coşkuyla alkışlandı.

Hiç yorum yapılmamış
4719 kez izlendi
1673 kez izlendi
1144 kez izlendi
629 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.