GÜNCEL

New York Times gazetesinde Ermeni lobicilerinden Boris Johnson'a ilanlı çağrı: "Soykırımı kabul et"

Tarih
26 Nisan 2022
İzlenme
Kişi

Sözde Ermeni soykırımıyla ilgili yalan ve yanlı iddialar Türkiye'de olduğu gibi dünyada da diri tutulmaya çalışılıyor. ABD'nin en prestijli medya organlarından biri olan New York Times'ta; Ermeni lobicisi Türkiye karşıtı iş adamı Rafi Manoukian tarafından verilen bir ilanda dedesi bir Türk olan Boris Johnson'a "soykırımı tanı" çağrısı yapıldı.

ALİ KEMAL'Lİ TAM SAYFA İLAN

Tam sayfa olarak verilen ilanda Boris Johnson'a dedesi Ali Kemal'in izinden giderek sözde Ermeni soykırımını tanıması çağrısı yapıldı. İlanda şu ifadelere yer verildi:

“Ali Kemal. Bu büyük adam sizin büyük dedeniz. Bir Türk gazeteci ve siyasetçiydi. Ermeni Soykırımı’nın faillerini cezalandırma çabalarından dolayı ‘hain’ olarak adlandırıldı. Sonunda sokakta öldürüldü”

Sözde Ermeni soykırımı propagandasının yer aldığı ilanın alt kısmında da, büyük harflerle “Ermeni soykırımına adalet getir” çağrısı dikkat çekti.

ERMENİ LOBİSİ İŞ ADAMI

ilanın en altında, gazeteye bastıran kişinin Ermeni iş adamı Raffy Manoukian olduğu görülürken, söz konusu kişinin ABD’nin California eyaletindeki Glendale kentinde bir dönem belediye başkanlığı yaptığı öğrenildi. 

Manouikian daha önce de Türkiye karşısında sözde Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili yaptığı çalışmayla biliniyor.

 

(Haber7)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;