Gazeteci Nevşin Mengü, YouTube üzerinden yaptığı canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı.
Mengü, siyasetçilerin kendisine ve meslektaşlarına anlattıkları birçok şeyin olduğunu söyledi.
"Heyecan olsun diye mabadımdan uydurmuyorum"
Daha önceki yayınında altılı masada anlaşmazlık olduğunu ifade eden Mengü, "Ben de altılı masada anlaşmazlıklar var derken mabadımdan uydurayım da heyecan olsun diye söylemiyorum." dedi.
Meslek gereği siyasetçilerle temas halinde olduklarını da sözlerine ekleyen Mengü, yaptıkları değerlendirmeleri siyasilerin aktardıkları üzerinden yorumladıklarını belirtti.
"Siyasilerin bize aktardıkları üzerinden değerlendirme yapıyoruz"
Nevşin Mengü'nün konuya ilişkin ifadeleri şöyle:
"Şöyle söyleyeyim çoğu siyasetçi arkadaş, sızmaması kaydıyla siz bilin de yazmayın diye size aktardıklarımızın yüz katını anlatıyorlar bize. Ben de altılı masada anlaşmazlıklar var derken mabadımdan uydurayım da heyecan olsun diye söylemiyorum. Biz işimiz gereği siyasilerle de siyaset yapıcılarla ve karar alıcılarla temas halindeyiz. Onların bize aktardıkları var bunlar üzerinden değerlendirme yapıyoruz."
Hiç yorum yapılmamış
4448 kez izlendi
1580 kez izlendi
1067 kez izlendi
558 kez izlendi
3497 kez izlendi
821 kez izlendi
542 kez izlendi
3587 kez izlendi
2568 kez izlendi
1277 kez izlendi
1733 kez izlendi
593 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.