GÜNCEL

Nevşehir'de başıboş köpekler turistlere saldırdı

Tarih
14 Ağustos 2023
İzlenme
Kişi

Bir türlü çözülemeyen başıboş sokak köpeği sorunu giderek büyüyor.

Vatandaşların sağlığını tehdit haline gelen bu sorunla ilgili belediyeler bir şey yapmıyor.

Onlarca can kaybının yaşandığı problem nedeniyle sokaklar güvenli olmaktan gittikçe uzaklaşmaya başladı.

Bunun son örneği ise Nevşehir'de meydana geldi.

Yürüyüşe çıkan turistler sokak köpeklerinin saldırısına uğradı

Kapadokya'ya tatile gelen 2 İtalyan turist, sabah saatlerinde yürüyüşe çıktıkları merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bulunan Güvercinlik Vadisi'nde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak yaralandı.

"İlk önce kolumdan ısırmaya çalıştı, başka bir köpeğin de beni ısırmaya geldiğini gördüm"

Sokak köpeği turistlere saldırdı: 2 yaralıYaşadıkları olay sonrasında hastaneye tedavi olmaya gittiklerini ifade eden İtalyan turist Enrico Radrizzani, "Sabah saat 05.55'te yürüyüşe başladık. Yürürken kocaman bir köpekle karşılaştım. İlk önce kolumdan ısırmaya çalıştı. Başka bir köpeğin de beni ısırmaya geldiğini gördüm. Korkutmak için bağırdım. Kolum kanamaya başladı. Hastaneye gittik tetanos ve kuduz aşısı yapıldı. Köpek gelirken Ciulia düştü ve kulağından yaralandı. Buradaki vadiler çok güzel ama turistler güvende olmalı. Bir sürü büyük köpeğin size doğru koşmasını aklım almıyor. Birileri bu durumla ilgilenmeli. Bizim durumumuz gerçekten çok daha kötü olabilirdi.” dedi.

Sokak köpeği turistlere saldırdı

"Bu olay bir çocuğun başına gelseydi sonucu daha kötü olurdu"

Sokak köpeği turistlere saldırdı: 2 yaralı - Haberler - Diriliş Postasıİtalyan turist Ciulia Fortuna ise, "Köpeklerin geldiğini görünce koşmaya başladım ve zıpladıktan sonra düştüm, kolumdan yaralandım. Ama asıl yara kulağımdaydı ve canımı çok yaktı. Hastanede dikiş atıldı. Bence bu durum devam edemez. Bu olay bir çocuğun başına gelseydi sonucu daha kötü olurdu. Bu sorun belediye tarafından daha iyi ele alınması gerekiyor, kesinlikle çözüme yardımcı olur.” ifadelerini kullandı.

 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;