Hakan Şükür - Nedim Şener arasındaki tartışma Rasih Yılmaz adlı Twitter kullanıcısının "12 Mart 2012'de tahliye olmadın mı @nedimsener2010 , 17-25 Aralık 2013 ile ne alakan var? Sorusunun cevabı lütfen" tweetini retweet etmesiyle başladı.

Ardından Şener Şükür'ü, "Senin kafan basmayan şeyleri rt'leme? Zira sen el konmadan Bank Asya'dan milyon dolarlarını çeken aciz, kaçak zavallısın." şeklinde eleştirdi.

Devamında Şener, Hakan Şükür'le ilgili şu tweetleri attı.
1- Buna bir de Devlet Üstün Hizmet Madalyası vermişler. Cemaatçi olduğu için "Hizmet Madalyası" tamam "Devlet Üstün" ne?
2- Mesele gol atmak değil adam olmaktır. Turgay Şeren kaleciydi elbette golü de yoktu ama adamdı.
3- Hakan Şükür'ün çapını merak ediyorsan şu "Darp ettiği kadın" haberini bir oku.
Şener'in bu tweetlerine Hakan Şükür şu şekilde karşılık verdi.
1- Sn A.Necdet Sezer'den aldığım Madalyayı kıskanan Zat'a,"Nazar etme ne olur,darbe düşünme senin de olur.;)" diyelim.
2- Kişi kendi gibi bilir işi.Beni bilen bilir.Bilmezse kendi gibi bilir.Bakmayın korku ve çıkar işbirliğine. Çapı bu.


Hiç yorum yapılmamış
4954 kez izlendi
1752 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
594 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1778 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.