SİYASET

Mustafa Yeneroğlu yeni partilerden birine mi katılacak?

Tarih
31 Ekim 2019
İzlenme
Kişi

AKParti’den istifa eden İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’nun, Meclis’te bağımsız olarak mı kalacağı yoksa kurulacak yeni partilere mi dâhil olacağı merak edilirken, Ahmet Davutoğlu cephesinden çarpıcı bir iddia geldi.

Yeniçağ gazetesinden Fatih Ergin'in haberine göre İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’nun, Ahmet Davutoğlu cephesi ile temasta olduğu ve Davutoğlu kanadının Yeneroğlu’nun istifasından önceden haberi olduğu öğrenildi.

TEMASIMIZ VARDI

yeneroğlu davutoğlu ile ilgili görsel sonucuDavutoğlu’na yakın bir kaynak, “Yeneroğlu ile bir süredir temasımız vardı. İstifa noktasına geldiğini biliyorduk. İstifa kararının netleştiğini ise, bir gün önce öğrendik. Bizim yanımızda yer alacağına dair kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Çünkü önümüzdeki süreçte nasıl bir yol izleyeceğine dair henüz karar vermiş değil. Ancak, kendisi ile temaslarımız sürüyor. Sayın Yeneroğlu’nun bizimle birlikte hareket etmeye yakın olduğunu düşünüyorum” dedi.

Diğer yandan Mustafa Yeneroğlu’nun AKParti’den istifa ettiğini açıkladığı basın toplantısında yaptığı konuşma ile Ahmet Davutoğlu’nun Nisan ayında yayınladığı manifesto arasındaki benzerlik dikkat çekti.

Her iki açıklamada da, AKParti’nin kuruluş ilkelerinden uzaklaştığına vurgu yapılmasının yanında, AKParti yönetimine yöneltilen itirazların da aynı minvalde olması, Yeneroğlu’nun Davutoğlu cephesine daha yakın olduğu yorumlarına neden oldu. (Gerçekgündem)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Abdurrahman çavuş

    31 Ekim 2019 22:10
    0 0
    Godumunun soysuzu adi herif
  • VATANSEVER

    31 Ekim 2019 16:51
    0 0
    Gerisini bilmem de ,sizden de ondan da bir cacık olmaz.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;