GÜNCEL

Müslümanlar ayağa kalktı! Orhan Aydın'dan skandal sözler

Tarih
29 Nisan 2021
İzlenme
Kişi

Koronavirüs pandemisinde rakamlarının giderek artmasının ardından tedbirler daha da arttırıldı. Yarından itibaren tüm Türkiye 17 günlük kapanma sürecine giriyor. Vatandaşlarımızı korumak için alınan bu kararla birlikte tekel bayilerinin açılacak işyerleri arasında olmamasından dolayı alkol satışı da 17 gün boyunca yapılamayacak.

Skandal sözler

Sanatçı Orhan Aydına tepkiler linç kampanyasına dönüştü!Alkol satışının yapılamayacak olmasının ardından mübarek Ramazan ayında olmamıza bile aldırış etmeyen kesim ayağa kalktı. Bu isimlerden birisi de lağımdan beslenen sözde oyuncu Orhan Aydın oldu. Aydın konuya ilişkin sosyal medya hesabından skandal sözler sarf ederek İslam'a da saldırdı. Aydın, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "İçki satışı yasağının iki adı var biri şeriat diğer faşizm.. İkisi de aynı lağımdan beslenir" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya ayağa kalktı: Cezasız kalmasın

Alkol yasağını bahane ederek, İslam’a saldıran Orhan Aydın'ın skandal sözleri duyarlı Müslümanları ayağa kaldırdı. Sözde oyuncuya tepki gösterenler #OrhanAydınTutuklansın etiketiyle kampanya başlattı. hashtag kısa sürede Türkiye gündemine girerek TT oldu. Müslümanlar, şeriatın Allah'ın koyduğu emir ve yasaklar olduğunu; dolayısıyla İslam'dan ayrı düşünülemeyeceğini hatırlattı. Orhan Aydın'ın, şeriatı "faşizm"le bir tutma densizliğine ve "lağım" olarak niteleme alçaklığının kabul edilemez olduğuna vurgulayan vatandaşlar, İslam'ın kutsallarına hakaret etmenin cezasız kalmaması gerektiğine dikkat çektiler.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Samil

    29 Nisan 2021 19:25
    2 0
    Bunun gibilerinin cenazesini kildiran hakkımız haramdir
  • MAS

    29 Nisan 2021 15:02
    1 0
    Alçak necaset...
  • SALİH ESKİKÖY

    29 Nisan 2021 13:46
    4 0
    LAĞIM SENİN ZİHNİYETİN ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZ SORSALAR ÖZGÜRLÜKTEN BAHSEDERSİN KÖPEK SOYU. İSTEDİĞİN KADAR KUDUR ..YAŞASIN ŞERİAT.
  • Hakkı baba

    29 Nisan 2021 09:31
    7 0
    Lağım sensin, seni yetiştiren necis zihniyettir, aşağılık barbar, alçak adam, soyu kesilesice deyyus
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;