SİYASET

Muhittin Böcek Muharrem İnce'nin partisine katılabilir

Tarih
16 Mart 2021
İzlenme
Kişi

CHP'de Muharrem İnce depremi devam ediyor...

CHP'den istifa ederek Memleket Hareketi adı altında yeni parti kurma hazırlığında olan CHP eski Milletvekili Muharrem İnce, partisindeki isimleri de şekillendiriyor.

Birlikte siyaset yaptığı siyasetçiler, iş insanları ve akademisyenlerle Kurucular Kurulu'nu yavaş yavaş şekillendiren İnce, teşkilatlanmaya da hız veriyor.

Muharrem İnce'nin bu hareketi, CHP'de istifaları getirmeye devam ediyor.
Daha önce  İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel'in istifasıyla sarsılan CHP'de, son olarak Denizli Milletvekili Teoman Sancar da istifa etmişti.

Ardından birçok CHP il ve ilçe teşkilatı üyeleri Muharrem İnce'nin hareketine katılmak için istifalarını parti yönetimine sundu.

SON İSİM MUHİTTİN BÖCEK

Sesli Makale - Haber -Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: Bazı CHP'liler ben ölüm döşeğindeyken koltuk sevdasına düştüAğır bir koronavirüs süreci geçirdikten sonra taburcu olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hastaneden ilk çıktığında bazı CHP'li isimleri hedef alarak, "Partimizin çatısı altında bulunan bazı menfaat gruplarının insan olmayı unuttuklarını gördüm." açıklamasında bulunmuştu.

CHP kulislerinde konuşulanlara göre; aylarca hastanede yaşam mücadelesi verirken CHP'nin kendisine sahip çıkmadığı için kırgınlığı devam eden Böcek'in de CHP'den istifa edip, Muharrem İnce'nin partisine katılma ihitimali var.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;