GÜNCEL

Muharrem İnce’den Diyanet’e: İhanet içindeler

Tarih
30 Ağustos 2019
İzlenme
Kişi

CHP'li Muharrem İnce, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bugünkü Cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk’ü 30 Ağustos’ta anmamasına tepki gösterdi.

Muharrem İnce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Cuma gününe denk gelen 30 Ağustos'ta Diyanet İşleri Başkanlığının Cuma Hutbesinde Büyük Zafer'in Başkomutanı, Milli Mücadele'nin Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmaması nasıl bir ihanetin içinde olduğunu gösteriyor”.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Turan

    01 Eylül 2019 00:03
    0 0
    Bütün gazo ve şehitlerimize dualar edildi.ince sen o zaman ahmet turkle kucaklasiyordun pkk sempayizanligina soyundunuz toptan sahte atatürkçüler
  • haldun

    31 Ağustos 2019 22:06
    0 0
    hergün cuma kılıyorsun seni engelleyen yok dua edebilirsin anabilirsin...
  • hursit dilaver

    31 Ağustos 2019 16:02
    0 0
    hala kafanız basmadı demek. muharremin ne işi var diyarbakırda. desteğe mi gitti.ekrem gider, çünkü arkasında eş başkanı canan hanım var. eli mahkum gidecek o. ama muharrem niye gider..unutulmıyayım diye mi. anlıyan varsa beruuu gele..
  • hursit dilaver

    31 Ağustos 2019 16:00
    1 0
    camiye siyaset karışmasın diyen CHPnin cumbaba adayına bak. EKREMİN KARŞISINDA SIFIRLANINCA,ULAN ,giden mebusluk şimdi de GİDECEK DİYE,İŞTE YA DİYARBAKIRA GİDER, YA ATATüRK DER. İDARE EDİN. kimsede sormasın senin kandil,PKK muhiblerinle ne halvetin var diye. sakın sormayın.kendi haline bırakın. o da gürsel tekin gibi twitlwerle bir hayat sürsün.
  • VATANSEVER

    31 Ağustos 2019 01:36
    0 0
    MUHARREM DİYANET HATA YAPMIŞ ATATÜRK'Ü CUMA HUTBESİNDE ANMAMAKLA ,SİZDE NE O İHANET MİHANET YETER ARTIK ATATÜRK'Ü İSTİSMAR EDİP ONA BUNA ,ORAYA BURAYA SALDIRI ARACI OLARAK KULLANMAYIN ARTIK.NOKTA.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;