Seçimden tarihi bir hezimetle ayrılan CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na adeta kazan kaldırıldı. Yola Muharrem İnce ile birlikte devam etmek isteyen muhalif isimler tek tek Kılıçdaroğlu’na istifa çağrıları yapıyor.
İNCE VE KILIÇDAROĞLU YENİDEN KARŞI KARŞIYA
CHP’nin zoraki cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği Muharrem İnce, Pazartesi günü yaptığı basın toplantısında CHP Genel Başkanlığına aday olacağının sinyalleri vermişti. Kemal Kılıçdaroğlu ise dünkü yaptığı açıklamayla "Koltuk sevdası olanları bu partide işi yok" diyerek Muharrem İnce’ye 'ince'den mesaj göndermişti.
İNCE: KAYBEDERSEM KARŞISINA ÇIKMAM
CHP’de kaos çanları çalarken Muharrem İnce’nin seçimden önce FOX TV’de katıldığı programda seçimi kaybetmesi halinde CHP Genel Başkanlığına aday olmayacağı açıkladığı ve "Seçimi kaybedersem, asla Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkmam, ben vefalı bir insanım." dediği görüntüler ortaya çıktı.
Hiç yorum yapılmamış
4456 kez izlendi
1590 kez izlendi
1073 kez izlendi
562 kez izlendi
3499 kez izlendi
822 kez izlendi
545 kez izlendi
3590 kez izlendi
2572 kez izlendi
1281 kez izlendi
1736 kez izlendi
596 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.