BAYKAR Savunma'nın Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, ürettikleri insansız hava araçları ile tüm dünyada kendinden söz ettiriyor.
Buna karşın Türkiye'de bazı gruplar, Selçuk Bayrakta ile ilgili gerçekleri yansıtmayan ifadeler kullanıyor.
Tele1 ekranlarında Selçuk Bayraktar hakkında söylenenlere ilişkin Selçuk Bayraktar'ın açtığı dava, tazminatla sonuçlandı.
Ceza aldıklarını tehditvari sözlerle açıkladı
Kanalın genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ, Bayraktar hakkında söylediklerinin mahkeme tarafından gerçeği yansıtmadığının ispatlanması üzerine tazminat ödeyeceklerini açıklarken tehditvari sözler kullandı.
"Yakanızı bırakmayacağız"
Selçuk Bayraktar'a yönelik 'yakanızı bırakmayacağız' ifadelerini kullanan Merdan Yanardağ, "Bayraktar Savunma'nın sahibi Selçuk Bayratar, Tele1'e karşı bir manevi tazminat davası açmış. Biz 15 bin liraya mahkum olduk yerel mahkemede. Dikkat çekiyoruz bakın biz bunu not ettik, unutmayacağız ve yakanızı da bırakmayacağız. Bu devran değişecek ama biz bunu unutmayacağız. 'Türkiye'de milli'... Ben de milli bir iş yapıyorum. Bu ülkeye, halka hizmet eden, doğruları ortaya çıkarmak için mücadele eden, bunun için hayatını ortaya koymuş bir inanım." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR
4456 kez izlendi
1590 kez izlendi
1073 kez izlendi
563 kez izlendi
3499 kez izlendi
823 kez izlendi
545 kez izlendi
3590 kez izlendi
2573 kez izlendi
1282 kez izlendi
1737 kez izlendi
596 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.