Türkiye'de seçime sayılı günler kala 6'lı masa dağıldı.
5 liderin Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday gösterdiği toplantıdan sonra parti kurmaylarıyla toplantı yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, açıklamalarda bulundu.
"Dayatmaya boyun eğmeyeceğiz" diyen Akşener, 6'lı masadan ayrılma kararı aldıklarını duyurdu.
Akşener, adaylarının Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan biri olacağını söyledi.
"Ne yazıkki olmadı, olamadı"
Akşener, şu ifadeleri kullandı:
Geçtiğimiz sene, memleketimizin geleceğini düşünerek çok önemli bir adım attık. Dün gerçekleşen toplantıda nihayet ortak Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını tartıştık. 5 siyasi parti Kılıçdaroğlu'nun adaylığını beyan ettiler.
Tüm kamuoyu araştırmalarında Erdoğan'a karşı açık ara kazandığını gördüğümüz 2 ismi beyan ettik. Bu isimler Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'ydu.
Maalesef bu görüş ve önerilerimiz reddedildi.
6'lı masanın bir anlayışa varıldı. Anlamış olduk ki kişisel ajandalar uğruna, milletin kazandığı bir hakikate tercih edildi.
Aziz milletim, biz İyi Parti'yi bunun için kurmadık. Kurulduğumuz günden beri önce ben, önce İyi Parti demedik.
Yeri geldi parti çıkarlarımızı gözardı edip milletimizi için feragat ettik.
Hakarete uğradık, dişimizi sıktık. Linç edildik yıkılmadık.
Ne yazıkki olmadı, olamadı.
Hiç yorum yapılmamış
4951 kez izlendi
1751 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
594 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1775 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.