Memleket Partisi cumhurbaşkanı adayını belirledi. Genel Başkan Muharrem İnce, oy birliği ile cumhurbaşkanı adaylığına seçildi. İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığının açıklanmasının ardından altılı masada büyük rahatsızlık oluştu. Oyunun bölünmesi endişesiyle paniğe kapılan CHP'den bugün bir teklif geldi.
"ADAYLIKTAN ÇEKİLMESİNİ BEKLİYORUZ"
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, konuk olduğu programda Muharrem İnce'ye dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Erol, İnce'nin adaylıktan çekilmesini beklediklerini belirterek, "Muharrem İnce'nin, Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilmesini bekliyoruz. Akıllı ve mantıklı bir adamdır. Yuvasına geri döner diye bekliyorum. Muharrem Bey partinin mutfağından yetişmiş, her türlü seviyede görev almış birisi. Gençlik kolu başkanlığı, belediye meclis üyeliği, milletvekilliği, grup başkanvekilliği, en son cumhurbaşkanı adaylığı..." ifadelerini kullandı.
İNCE KANADINDAN İLK CEVAP
CHP'nin bu çağrısı sonrası Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ne cevap vereceği merak ediliyordu. Memleket Partisi konuyla ilgili ilk açıklamasını Haber7'ye yaptı. Haber7'ye konuşan Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan CHP'nin teklifine "Biz o tartışmalara girmiyoruz. Cumhurbaşkanı adayımızı dün itibariyle seçtik, Memleket Partisi olarak yolumuza devam ediyoruz. Ülkemizin çıkarları doğrultusunda hareket etmeye kararlıyız." şeklinde cevap verdi.
Hiç yorum yapılmamış
4952 kez izlendi
1752 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
594 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1777 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.