SİYASET

Melih Gökçek'ten Saadet Partisi'ne İstanbul çağrısı

Tarih
17 Mayıs 2019
İzlenme
Kişi

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek,Saadet Partisi'ne çağrıda bulunarak İstanbul seçimleri için Cumhur İttifakı'na destek istedi. Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Twitter adresinden yaptığı paylaşımla Saadet Partisi'ne çağrıda bulundu. Çağrısında "Gün kardeşlik günü" diyen Gökçek, Yunan basınının Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı haberi hatırlattı.



"AZ KALSIN SEÇİM GİDİYORDU"

Gökçek mesajında, "Saadet Partili kardeşlerime çağrımdır. Beraber ağladık, beraber sevindik. AK Parti'den birilerine kızdınız. 'Seçimde ders vereceğiz.' dediniz. Az kalsın seçim gidiyordu. Allah aşkına Yunanlılara aşağıdaki manşetleri attırmayın" ifadelerini kullandı



YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    18 Mayıs 2019 15:49
    0 1
    sana inat bunlar aksini yapacaklar. gerek AKPye gerek Turkiyeye ne zarar verilecekse hepsi beraber enseye t0kat 0ldular melih bey.iflah 0lmazlar. FETÖ de bir yerden bunlara bastırıy0r. af0r0z ederim sizi dediğinde bunlar şaşkına dönuy0rlar. yahu 28 şubatta bunlara hayatı zehir edenlere nasıl h0şamedi yapıy0rlar, nasıl ayaklarının turabı 0luy0rlar göruy0ruz.allah elbet islah edecek bunları.ama burda ama aşağıda.YENİ 0KUDUM, MUNAFIKLAR KAFİRLERDEN DE DAHA AŞAĞIDA YANACAKMIŞ.. NE FECİ..
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;