GÜNCEL

Melih Gökçek İmamoğlu ile ilgili çarpıcı bir anket paylaştı

Tarih
28 Ekim 2019
İzlenme
Kişi

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, seçim öncesi 'her şey çok güzel olacak' vaadinde bulunan ancak koltuğa oturmasının ardından işçi kıyımları, tatilleri, Yenikapı ve antrikot tiyatrolarıyla gündemi meşgul eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oy verenlere özel bir anket yaptı.

İmamoğlu, son olarak AK Parti döneminde yapımına başlanan ve ilk etabının açılışı 2018 yılının Eylül ayında yapılan Kemerburgaz Uluslararası Kent Ormanı'nın açılışını yaparak tepkileri üzerine çekmişti. 

Tüm bu gelişmelerin ardından Melih Gökçek, sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu'na oy verenlere özel bir anket yaptı.

"Bu soruya sadece son İstanbul Büyükşehir Belediye seçiminde Ekrem İmamoğlu'na oy verenler cevap versin" diyen Gökçek, Twitter'dan anketin sonuçlarını paylaştı.

Ankete göre; İmamoğlu, seçimlerde aldığı oylarının yüzde 50'sini kaybetmek üzere...

İşte Melih Gökçek'in olay olan o anketi... 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Reiss

    30 Ekim 2019 11:24
    2 0
    Reis işini bilir, eğer Ankara-İstanbul belediyesini AKP almış olsaydı, ne bugün biz akdenizde sondaj yapabiliyorduk, nede Suriyenin kuzeyinde Barış Pınarı harekatını, Türkiye yangın yerine çevireceklerdi, Reis bunların önüne tabiri caiz ise "Bir Kemik Attı", bunlar daha ne olduğunu anlayamadan biz gereken operasyonları yaptık, 2023 de nereleri vermiş isek zaten oraları tekrar geri alırız. müsterih olun.
  • hursit dilaver

    29 Ekim 2019 16:47
    0 0
    bir de 6 ay sonra istanbulda su sıkıntısı,yaza doğru su olmazsa..İBB elbet su bulacaktır tabı. BENİM KORKUM DEPREMDE YIKILAN İSTANBULA YARDIM DİYE NATO DEVLETLERİ BURAYA HEMEN, ŞU PKK LİDERLERİNİ, BOSNA KASAPLARINI,HOLLANDALİ STEBRENİSKANIN ŞEREFSİZ KOMUTANINI, ERMENİ ASKERLERİNİ, YUNAN ETEKLİLERİNİ YARDIM ETSİNLER DiYE GÖNDERİRSE,,işte istanbul o zaman yandi.SEÇİM Mİ. AYNI PARTİ ALACAK..
  • hursit dilaver

    29 Ekim 2019 16:41
    0 0
    melih gökçege zırlıyanların haberi olsun. İZMİT DEPREMİ OLDUĞUNDA SABAH 8.00 DE ONUN YEMEK ARABALARI ORAYA GELMİŞ VE ÇORBA DAĞITIYORDU.O SAATTE ECEVİT KABİNESİNİN HABERİ YOKTU DEPREMDEN.onun için melih bey hakkında konuşurken dikkatli olun. DEPREMVARİ İŞLERDE,BAKARSINIZ LAZİM OLUR.bakın, engin ardıç depremle ilgili ne yazmış. su olmayacak su.. istanbulda.lagımlar patlayacak..
  • hursit dilaver

    29 Ekim 2019 16:36
    2 0
    bir amerikalı gelecek mart da istanbulda deprem olacak demişti. geçenlerde.bu arada birkaç gün önceki ENGİN ARDIÇın deprem yazısını kuyun. DEPREM OLDUĞUNDA HEMEN TOPLANMA YERİNE KOŞUCAZ. ORADAİBB BAŞKANI OLARAK EKREM BEY BİZE ÇORBA İKRAM EDECEK. CANAN HANIM DA,EKMEK VE KAŞIK VERECEK.DAHA SONRA KURULAN ÇADIRLARA GEÇECEĞİZ. BU ARADA İBB NİN BÜFELERİNDE ÇAY, KAHVE neslikahve,bira, rakı ve sıcak tutar diye kanyak veya votka ikramları da olacak tabi.
  • Aydın

    29 Ekim 2019 12:00
    0 5
    Halen içine sindirememiş.Neyin peşindedin.
  • VATANSEVER

    29 Ekim 2019 11:28
    2 2
    10.570.222 Seçmenin olduğu İstanbul'da müstafi belediye başkanı Melih GÖKÇEK 34.818 klavye oyunun yarısıyla belediyeyi bugün seçim olsa yine proje Ekrem'e teslim edecek...
  • Aydın Mustafa

    29 Ekim 2019 10:52
    0 3
    Ya yazık bu adama ya gündem de kalmak için neler le uğraşıyor.Reis boşuna bunu görevden almamış hayatı sanal bunun. Millet beka sorunu ile uğraşırken bunun uğraştığı işe bak Ankara bitti İstanbul'da arıyor dinazorlarini. Üç tane dinozoru bile gidemedi hehe.
  • Zfr

    29 Ekim 2019 09:29
    0 5
    Ya arkadaş imamoğlunun adını ağzına almaya nasıl cesaret edersin, İmamoğluyla neyi ve kimi kıyaslıyorsun? İmamoğlu bu ülkenin başkanıdır artık.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;