Karar gazetesi yazarı Mahçupyan, bu seçimde oyunu, parlamento seçimi için Saadet Partisi'ne, cumhurbaşkanlığı seçimi için ise CHP'nin adayı Muharrem İnce'ye vereceğini açıkladı.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı Etyen Mahçupyan, Karargazetesindeki bugünkü yazısında, oyunu kime vereceğini açıkladı.
Mahçupyan yazısında bugüne kadar neden AK Parti'ye oy verdiğini açıkladıktan sonra bu seçimde tercihinin değiştiğini yazdı.

"HDP BARAJ SORUNU YAŞAMAZ, SAADET'E VERECEĞİM"
Mahçupyan, "Normalleşme açısından HDP’nin Meclis’te olması gerektiği açık olsa da baraj sorunu yaşayacağını sanmıyorum. Dolayısıyla parlamento seçiminde oyum Saadet Partisi’ne gidecek." dedi.

"İNCE'YE OY VERECEĞİM"
Mahçupyan yazısının devamında “Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Muharrem İnce’ye oy vereceğim.” cümlerlerine yer verdi.
Hiç yorum yapılmamış
4726 kez izlendi
1678 kez izlendi
1147 kez izlendi
633 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.