GÜNCEL

Latif Şimşek’ten rest: İstifa etti

Tarih
11 Ağustos 2022
İzlenme
Kişi

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt ile korumasının darbettiği gazeteci Latif Şimşek, saldırıyı kınamayan Parlamento Muhabirleri Derneği’nden istifa ettiğini duyurdu.

 

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt geçen cuma akşamı katıldığı televizyon programında gazeteci Latif Şimşek ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Enginyurt ve özel koruması olduğu iddia edilen Emrah Topal, Latif Şimşek'e saldırıda bulundu. Bunun üzerine Şimşek, Cemal Enginyurt ve Emrah Topal'dan şikayetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Başsavcılık olay sırasında televizyon programının yapıldığı kanalda resmi görevi bulunmayan Emrah Topal hakkında ise gözaltı talimatı verdi. Topal, olayın yaşandığı gün gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emrah Topal tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Meslektaşlarından saldırı için tepki göstermesini isteyen Şimşek, bugün bir istifa tweet’i attı. Şimşek, "Ağzı lağım kokan kahpeler tarafından yapılan kalleş saldırıyı kınamayarak, gazetecilik mesleğine kara bir leke süren, 20 yıldır üyesi olduğum, Parlamento Muhabirleri Derneği’nden istifa ediyorum” diye yazdı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Adam

    12 Ağustos 2022 16:54
    1 0
    Adama Adam denir
  • Realist

    11 Ağustos 2022 13:33
    2 0
    Helal olsun latif şimsek.maalesef derneklerde bazen susmak veya sus payı almak için kuruluyor.yazık....
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;