GÜNCEL

Kuytul FETÖ gibi bedduaya başladı! Bakan Soylu'yu lanetleşmeye davet etti

Tarih
04 Nisan 2022
İzlenme
Kişi

Furkan Vakfı Genel Başkanı Alparslan Kuytul, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "Kökü dışarıda." sözlerinden sonra, Bakan Soylu'ya, beddua ile karşılık verip, lanetleşme çağrısında bulundu.


Alparslan Kuytul öncülüğündeki Furkan Vakfı üyeleri, önceki hafta sonu, Adana sokaklarını karıştırıp 37 polisi yaralamış, izinsiz gösteri sonucu yaşanan arbededen sonra da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almışlardı.

Lanetleşmeye davet etti!

Bakan Soylu, Kuytulcuları, "Kökü dışarıda bir örgüt." olarak değerlendirdi.

Ramazan sohbeti sırasında siyasetten başka hiçbir konuya girmeyen Kuytul, bu sefer de FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen gibi beddua yoluna başvurdu.

Kuytul, "Süleyman Soylu demiş ki 'Bunların ucu dışarıda' Ben bu vatanın çocuğuyum. Anam da belli babam da. Köküm de bura. Eğer benim köküm dışarıda ise Allah benim belamı versin. Beş çocuğum var beşinin de canını alsın. Sen de böyle söyleyebiliyor musun Süleyman Soylu?" dedi.

 

(Yeniakit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Yolcu

    05 Nisan 2022 09:55
    0 0
    Kökü dışarıda olmasına gerek yok. Kökü şeytanda olan bir fitne örgütü. Fetö bile bu ülkeye zarar veremedi ise e evelallah bunlar da kazınacak. Erdoğan liderliğindeki kutlu yürüyüşü engelleyemeyecekler.
  • 61

    04 Nisan 2022 15:45
    0 0
    it in duası misali
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;