Muhalefette deprem felaketinden sonra aday belirleme süreci devam ediyor.
Bu kapsamda CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, aday belirleme sürecinde tam yetki ile yetkilendirilmişti.
İyi Parti'den de benzer bir adım geldi.
İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
İyi Parti Meral Akşener'e tam yetki verdi
Zorlu, partinin aday belirleme sürecinde Meral Akşener'i tam yetki ile yetkilendirdiğini söyledi.
Zorlu şöyle konuştu:
"Dün milletvekillerimiz ve başkanlık divanı üyelerimizle bir görüşme gerçekleştirdi sayın genel başkanımız. Burada deprem konusunun yanı sıra. İyi Parti milletvekili grubu oy birliği ile tümüyle 2 Mart'taki 6'lı masa toplantısı için Meral Akşener'i tam olarak yetkilendirmiştir."
"Millet İttifakı 2 Mart'ta 13'üncü cumhurbaşkanını belirleyecek"
Zorlu, muhalefetin adayının da 2 Mart'taki 6'lı masa toplantısında belirleneceğini söyledi.
Zorlu, "Milletimiz müsterih olsun. Millet İttifakı 2 Mart'ta 13'üncü cumhurbaşkanını belirleyecek. Bu iradeyi gösterecek. Ve en kısa zamanda da bu iradenin ortaklaşması ile bu kararı milletimizle paylaşacağız. Biz İyi Parti olarak milletimizin ne istediğini biliyoruz." dedi.
İki lider dün bir araya gelmişti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün kahvaltıda bir araya gelerek 6'lı masa toplantısından önce sürpriz bir görüşme gerçekleştirmiş ve kulislere düşen haberlere göre iki lider, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda anlaşmaya varmıştı.
Hiç yorum yapılmamış
4724 kez izlendi
1676 kez izlendi
1145 kez izlendi
630 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.