GÜNCEL

'Kim Milyoner Olmak İster'e joker olarak katılan doktordan 'omurilik sarımsağı' açıklaması

Tarih
08 Şubat 2021
İzlenme
Kişi

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına, yarışmacı jokeri olarak katılan ve 'Hangisi, beyindeki bir bölgeye verilen addır?' sorusuna 'omurilik soğanı' yerine 'omurilik sarımsağı' cevabı veren doktor Ali Çiçek açıklama yaptı.

Cumartesi günü 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı yarışma programına, telefon jokeri bağlantısı ile katılan ve  'omurilik sarımsağı' cevabıyla sosyal medyada viral olan Doktor Ali Çiçek açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyada eleştirilere konu olan olayla ilgili bugün videolu bir açıklama yapan Ali Çiçek, şunları söyledi:


"Bir meslek grubuna karşı yapılan linç ve hakarete varan yorumlar nedeniyle bu videoyu yayınladım. Arkadaşım takıldığı için beni aradı. Videoda olduğu gibi ilk etapta soru ve şıkları hiç duymadım. Ardından ilk şık olan 'omurilik sarımsağını' duydum. Sonrasında diğer şıkları tekrar etmesini istedim. Ses kesilince 'omurilik soğanının' olması gerektiğini söyledim. Videoda bu bölüm yok. Sanırım süre nedeniyle kesilmiş. Olayın özeti aslında bu."

Ne olmuştu?

Mehtap Gül Caymaz isimli yarışmacıya, yarışmanın 4. sorusunda "Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır?" sorusu soruldu. Caymaz telefon jokeri hakkını kullanmıştı.

​"Bir fikrim var ama telefonla joker hakkımı kullanmak istiyorum" diyen yarışmacı, aile hekimi olan bir arkadaşını aradı. Soruyu defalarca okuyan kadın, doktor arkadaşının 'omurilik sarımsağı' seçeneğini söylemesinden sonra, kendisinin de aklına ilk olarak omurilik sarımsağı seçeneğinin geldiğini ifade ederek, bu şıkkı seçmişti.

omurilik sarımsağı ali çiçek ile ilgili görsel sonucuProgramın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ise cevaba şaşırdı. Doktorun cevabından ve yarışmacının şıkkı seçmesinden sonra, "Ali Bey doktordu değil mi Mehtap Hanım, hangi bölüm?" diye soran İmirzalıoğlu, daha sonra ise "Acaba Ali Bey’in kafası mı karıştı diye düşünüyorum. Ben Ali Bey’i birazcık kurtarmaya çalıştım da kurtaramadım galiba. Ali Bey’in bu sorunun cevabını bildiğinden eminim, emin olmak istiyorum. Heyecandan karıştırdığını düşünüyorum, düşünmek istiyorum" demişti. (Sputnik)

omurilik sarımsağı ali çiçek ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;