Akşener, adaylık konusuna ilişkin "Masanın bir noter olma görevi yok." demişti. Bu sözler Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını veto ettiği şeklinde değerlendirildi. Bu gelişmenin ardından Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Merkezi'nde Akşener'i ziyaret etti.
Türkiye adım adım seçim atmosferine yaklaşırken siyasette adaylık tartışması alevleniyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de partililere yönelttiği 'Gerçekten benimle misiniz?' sorusu, aday olduğu yorumlarına neden oldu.
O ifadeler, ittifakta çatlak olduğu iddialarını da beraberinde getirdi.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, adaylık konusuna ilişkin "Masanın bir noter olma görevi yok." çıkışı, adaylık konusundaki çatlağı büyüttü.
Adaylık açıklamalarının ardından ilk görüşme
6'lı masanın iki partisinin cumhurbaşkanı adaylığı açıklamaları nedeniyle hareketli günler yaşanırken, Meral akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını veto etti şeklinde değerlendirilen sözlerinin ardından ilk görüşme gerçekleşti.
Kılıçdaroğlu, Akşener ile bir araya geldi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener'i ziyaret etti.
Aday kim olacak? sorusu gündemde
İyi Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede ana gündem maddesinin '6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı kim olacak?' sorusu oldu.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, önceki günlerde de DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile bir araya gelmişti.


Hiç yorum yapılmamış
4719 kez izlendi
1673 kez izlendi
1144 kez izlendi
629 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.