GÜNCEL

Kılıçdaroğlu elektrik faturasını neden ödemeyeceğini anlattı

Tarih
15 Şubat 2022
İzlenme
Kişi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sık sık yayınladığı Twitter videolarının birinde, yüksek elektrik faturalarını eleştirerek kendi faturalarını zamlar geriye alınıncaya kadar ödemeyeceğini açıklamıştı.

Büyük yankı uyandıran bu protesto, kimi kesimlerce 'sivil itaatsizlik' kimileri tarafından ise 'isyana teşvik' olarak yorumlandı.

Hükümetin eleştirilerine cevap veren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun bu protestosunun kişisel olduğunu duyurmuştu.

Kılıçdaroğlu, bugün TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmada protestosuna açıklık getirdi ve neyi amaçladığını açıkladı.

"ÖDEYEMEYENLERİN SESİNİ TOPLUMA DUYURMAK İÇİN"

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Neden elektrik faturasını ödemeyeceğim dedim? Şunun için; Elektrik faturasını ödeyemeyen vatandaşın acısını benim topluma hissettirmem lazım. Yüzde 127 zam gören bir aile faturasını ödeyemiyor. Bu acıyı benim geniş kitlelere duyurmam lazım. O nedenle ödemeyeceğim dedim. Ve ödemeyeceğim de zaten.

"BENİ DONMAKLA MI KORKUTACAKSINIZ"

Çünkü ödeyemeyen vatandaşın sesini duyuracağı bir alan bırakmadılar. Hemen dediler elektriğini kesin Kılıçdaroğlu donsun. Beni donmakla mı korkutuyorsunuz. Sizin feriştahınız gelse donmam, mücadele ederim."

 

(Ensonhaber)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;