AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, ayaklarını uzattığı masanın yanında duran danışmanlarını fotoğraflayıp, 'Emirerlerim' notuyla sosyal medya hesabından paylaşması büyük tepki toplamıştı.
"DİĞER VEKİLLER MAAŞLARDAN PAY ALIYOR"
Sofuoğlu'nun paylaşımında yer alan danışmanı Semih Bostanoğlu da fotoğrafla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Diğer milletvekileri danışmanlarının maaşlarından pay alırken, Kenan abim giydiğimiz kıyafetimize kadar her şeyimizle kendisi ilgileniyor. Meclis'te bizden ayrı oturduğunu gören bir tane danışman varsa çıksın konuşsun." ifadelerini kullanmıştı.
"SOFUOĞLU ELEŞTİRİLERE MARUZ KALMIŞTIR"
Bu sözlerden sonra diğer vekillerden Sofuoğlu'na tepkilerin artığını belirten Semih Bostanoğlu, "Sebep olduğum bir paylaşım dolayısıyla danışmanlığını yürüttüğüm sayın Kenan Sofuoğlu yoğun eleştirilere maruz kalmıştır. Onun insani niteliklerini dile getirme amacıyla yaptığım açıklamada sayın vekillerin haklı eleştirilerine öfkeli bir tepki göstererek vahim bir hataya sebep oldum. TBMM'nin tüm milletvekillerinden ve halkımızdan özür diliyorum. Danışmanlık göreviyle bağdaşmayan bu durum dolayısıyla görevimden ayrılıyorum..." sözleriyle istifa ettiğini açıkladı.
Hiç yorum yapılmamış
4719 kez izlendi
1673 kez izlendi
1144 kez izlendi
629 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.