CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 28 Şubat sürecinde öğretmenlik mesleğinden atılan kişi ve ailesini Ankara’daki evlerinde ziyaret etti.
CHP'de 2023 seçim çalışmaları başladı...
6'lı masanın en kuvvetli adayı olarak gösterilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, muhafazakarların oylarını alabilmek için çalışmalarına yön veriyor.
Muhafazakar kesim için sık sık özel kareler de paylaşan CHP Lideri'nin son durağı ise 28 Şubat mağduru bir aile oldu...
28 Şubat hellaleşmesi
Kılıçdaroğlu bugün eşiyle, 28 Şubat sürecinde başörtüsü yasağı nedeniyle öğretmenlik mesleğinden atılan Sultan Kara ve ailesine helalleşme ziyaretinde bulundu.
Dini tablolar
Kılıçdaroğlu ziyaret kapsamında aile ile özel kareler çekildi.
Partinin sosyal medya hesabından paylaşılan karelerde Kılıçdaroğlu'nun, dini sembolik tablolar önünde başörtülü aile ile fotoğraf çektirmesi dikkat çekti.

YORUMLAR
4951 kez izlendi
1752 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
594 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1775 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.