SİYASET

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan akılalmaz ‘Hafter’ açıklaması!

Tarih
14 Ocak 2020
İzlenme
Kişi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında kameralar karşısına geçti. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetini eleştiren Kılıçdaroğlu, Libya konusunda atılan adımların yanlış olduğunu iddia etti.

Ateşkes çabalarını görmezden geldi!

Türk ve Rus heyetinin Moskova'da yürüttüğü ateşkes sürecini görmezden gelen Kemal Kılıçdaroğlu, "Libya'da Suriye'deki gibi bir politika izlemeyin. İki tarafı barıştırmaya çalışın. Libya'da mı sorun çıktı? İki taraf Türkiye'ye gelecek. Bizler daha yukarıdan tarafları uzlaştıracağız" dedi.

hafter ile ilgili görsel sonucuKılıçdaroğlu, "Mısır'ı düşman ilan ettik, Hafter'i de düşman ilan ettik. Söyledim. Bakana da söyledim. Hafter'le de konuşmanız lazım. Suriye'de Esad ile konuşmamız lazım" şeklinde konuştu.

Hafter barışa hayır dedi!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Libya'da barış için konuşmamız lazım" dediği darbeci Hafter, Moskova'da yürütülen barış görüşmelerini terk eden ve ateşkes anlaşmasını imzalamayan taraf oldu" dedi.

kılıçdaroğlu akit ile ilgili görsel sonucuBaşkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunmuş, Moskova'da yürütülen Libya için ateşkes görüşmelerinin ardından Darbeci Hafter'in anlaşmayı imzalamadan Moskova'yı terk etmesine ilişkin "Hafter masada yalan darbesi yaparak Moskova'dan kaçtı, biz görevimizi yaptık, sonrası Putin'de" ifadelerini kullanmıştı. (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;