CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere'de yayın yapan The Times gazetesine açıklamalarda bulundu.
Türkiye üzerine yapılan söyleşide, ülke yerden yere vuruldu.
Hedefteki isim ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.
CHP Lideri; Türkiye'de işlerin yolunda gitmediğini, kaynakların savurganca kullanıldığını ve ekonomide ciddi problemlerin olduğunu söyledi.
"TARİHİN BİZE GÖSTERDİĞİ..."
Erdoğan'ı 'diktatör' olarak nitelendiren CHP Lideri, "Tarihin bize gösterdiği süreç diktatörlerin kalıcı olmadığıdır." ifadelerini kullandı.
"ERDOĞAN SEÇMENİ KANDIRDI"
Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi; "Geçen seneki seçimlerde Erdoğan seçmenlere, ‘CHP’ye oy verirseniz ve kazanırlarsa, CHP’li belediyeler sosyal yardımları kesecek, onlara oy vermeyin’ dedi. Covid-19 salgını, bunun doğru olmadığını gösterdi. Belediyelerimiz, ihtiyacı olan vatandaşlar için sosyal yardımlar ve desteklerde bulundu. Seçmen, Erdoğan’ın bu konuda yalan söylediğini fark etti ve bu Erdoğan’ı rahatsız ediyor.
"EKONOMİDE CİDDİ PROBLEMLER VAR"
Kaynakların savurganca kullanımı, tutarlı bir planlamanın olmaması ve sorumsuz borçlanma bizi ekonomide ciddi problemlerle karşı karşıya bırakmıştır.
"VERGİLER NEREYE GİDİYOR"
Vatandaşlarımız, ödediği vergilerin nerelere ne kadar harcandığını dahi bilmemektedir. Tarihin bize gösterdiği süreç, diktatörlerin kalıcı olmadığıdır."
YORUMLAR
4954 kez izlendi
1752 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
594 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1779 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.