GÜNCEL

Kemal Kılıçdaroğlu 2023 seçimini kazanmış gibi atarlandı : Vermiyoruz kardeşim para yok

Tarih
20 Haziran 2021
İzlenme
Kişi

CHP'nin Gaziantep’te düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı’na katılan Kemal Kılıçdaroğlu, çalıştayın son gününde basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"ŞİRKETLER İHALEYE GİRMESİN"

Kanal İstanbul projesi ile ilgili sorulan bir soru üzerine Kılıçdaroğlu, şirketlerin ihaleye girmemesini istedi.

"VERMİYORUZ KARDEŞİM, PARA YOK"

Kılıçdaroğlu, "Vermiyoruz kardeşim, para yok" diyerek sürdürdüğü yanıtında şu ifadeleri kullandı:

“Parasını vermeyeceğiz. Devletin ihalesini alıp da parasını alamayan yıllardır sürüncemede kalan yatırımlar yok mu? Gidiyorlar mı mahkemeye, hiçbirisi gitmiyor. Vermiyoruz kardeşim. Para yok. Niye para yok.

Kardeşim ben üretim yapacağım, fabrika açacağım. Teşvik edeceğim. Özel sektör yatırımı yapacağım. Benim derdim, işsizlik ve yoksullukla mücadele. Ben bir avuç rantiyeye kar sağlayacak insan değilim.”

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • kulo

    23 Haziran 2021 10:12
    1 0
    Hüseyin'e cevaben: Sevgili dost, Ke-mal'ın kazanamayacağı bir seçim iddiası için servet bağışı adağına girmene hiç gerek yok. Unutma ki CeeHaaPeee zihniyeti denen kafa varken, o seçime KK yerine bırak bi merzifon eşeğini aday göstermeyi serengeti çöllerinden bi zebra getirip cehape bayrağına sarıp aday göstersen %20 si garanti. 6 ok'a oy veren ama bi b..ktan anlamayan binlerce "aydın!!" var bunların içinde...
  • huseyin

    22 Haziran 2021 14:43
    1 0
    Seni ciddiye alıp yatırımdan yapmaktan vaaz gecen senin gibi olsun, gir cumhurbaşkanlığı secimine %10 al bütün servetimi bağışlarım ve kapında köle olurum seni adam yerine koyan var mı ki sözünü dinlesinler. alışsın iftira atıp tazminatı iş bankasının fonlarına yıkmaya hele iş bankası millileştirilsin. o zaman ne yapacaksınız dünyada bankası olan başka parti var mı ?
  • KULO

    22 Haziran 2021 10:48
    1 0
    kanal istanbul sana girsin o zaman. korkma acımaz, kanal akar geçer... sen sadece ordan geçen gemilere dikkat et, onlar acıtabilir canını.
  • Vadandaş

    21 Haziran 2021 11:26
    2 0
    Yahu ke-mal sen seçimi kazandın da para vermiyorsun. Seni hangi şirket ciddiye alır. senin varlığınla yokluğun arasında fark mı var?
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;