2023 yılında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için siyasi partiler, hazırlıklarına devam ediyor.
Cumhur İttifakı'nda yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı açıklanırken, Millet İttifakı'nda belirsizlik devam ediyor
Adaylık için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş gibi isimler geçerken, ortaya CHP tarafından 2018'deki seçimlerde Muharrem İnce'nin yerine adaylığı gündeme gelen Abdullah Gül isminin tekrar masaya gelmesi, kamuoyunun gündeminden düşmemişti.
Gül'ün isminin geçmesi CHP içinde tepkilere neden olması sonucu Kemal Kılıçdaroğlu son kararını verdi.
Hürriyet gazetesinden Hande Fırat'a konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Abdullah Gül yeniden mi gündemde?" sorusuna yanıt verdi.
"BUNU DA SİZDEN DUYDUM"
Kılıçdaroğlu, Gül'ün adaylığının söz konusu olmadığını belirterek “Bunu da sizden duydum. Ne konuştuk, ne de telaffuz ettik. Devletin ne olduğunu bilen bir değil, binlerce insan var.” ifadelerini kullandı.

(Ensonhaber)
Hiç yorum yapılmamış
4718 kez izlendi
1673 kez izlendi
1144 kez izlendi
626 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.