Terör örgütü DAEŞ'in kontrolündeki Suriye'nin Cerablus ilçesinden, Gaziantep'in Karkamış ilçesine yönelik havan saldırısının ardından Karkamış sınır hattındaki güvenlik önlemleri artırıldı.
Önlemler kapsamında, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığından gönderilen çok sayıdatank, zırhlı personel taşıyıcı araçlar ile çeşitli ağır silahlar önceden belirlenen noktalara konuşlandırıldı.

Ayrıca sınır hattındaki bazı bölgelere iş makinalarıyla mevziler yapıldı. Sınır hattını zaman zaman yaya olarak da kontrol eden sınır devriyeleri, Suriye tarafındaki gelişmeleri de yakından izliyor.

Bu arada bazı üst düzey komutanların, Soylu 1. Hudut Karakoluna geldiği, burada konuşlanan zırhlı araç ve personeli denetlediği öğrenildi.
Terör örgütü DAEŞ'in kontrolündeki Suriye'nin Cerablus şehrinden, Gaziantep'in Karkamış ilçesi sınır hattına geçen günlerde 9 havan mermisi atılmıştı.
Hiç yorum yapılmamış
4954 kez izlendi
1752 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
594 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1778 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.