Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisince Litai TBB Konuk Evi'nde düzenlenen Seçim Değerlendirme Hamle Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yeni yönetimde icranın bütünüyle cumhurbaşkanın inisiyatifine verildiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir sorumlulukla karşı karşıya olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alacağı kararların doğrudan doğruya milleti ilgilendirdiğini belirten Karamollaoğlu, "Hayırlı kararlar bizi memnun edecek, yanlış adımlar atıldığı takdirde bunun zararını hep birlikte çekeceğiz. Başarının sırrı aslında bütün milleti kucaklama ile başlar. Yapılacak hizmetler dostça ve bütün millet göz önünde bulundurularak yapılmalıdır." diye konuştu.
Saadet Partisi teşkilatının seçimlerde maddi ve manevi gayret ortaya koyduğunu, alınan sonucun rakamlarla ölçülmeyecek kadar kıymetli olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, çok daha büyük kararlılıkla yeni hamle döneminin startını verdiklerini dile getirdi.
"BİZİ İTTİFAKA İTELEYEN AK PARTİ'NİN ALDIĞI KARARLARDIR"
Millet İttifakı'na da değinen Karamollaoğlu, şöyle devam etti:
YORUMLAR
4204 kez izlendi
1481 kez izlendi
967 kez izlendi
489 kez izlendi
3467 kez izlendi
786 kez izlendi
512 kez izlendi
3555 kez izlendi
2537 kez izlendi
1248 kez izlendi
1705 kez izlendi
560 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.