BOTAŞ'tan yapılan açıklamada Kahramanmaraş - Gaziantep doğal gaz iletim hattında oluşan hasar nedeniyle Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay'a doğal gaz verilemediğini açıkladı.
BOTAŞ'tan yapılan açıklamada Kahramanmaraş - Gaziantep doğal gaz iletim hattında oluşan hasar nedeniyle Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay'a doğal verilemediğini açıkladı. Doğalgaz verilemeyen illere bazı ilçelerde dahil oldu.
BOTAŞ'tan yapılan açıklama şöyle;
"06.02.2023 tarihinde saat 04.17’de Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde 7.7 ve saat 13.24’te Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerde; Kahramanmaraş – Gaziantep doğal gaz iletim hattında oluşan hasar neticesinde; Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay illeri ile Pazarcık, Narlı, Besni, Gölbaşı, Nurdağı ve Kırıkhan ilçelerine doğal gaz verilememektedir.
Ekiplerimiz tarafından gerekli güvenlik tedbirleri alınarak ilgili bölgelerdeki boru hattı hasarlarının ivedilikle onarımı için kaynak ekip ve ekipmanları, çelik boru vb. unsurların hasar noktalarına sevkiyatı gerçekleştirilmektedir. Sahaya intikal işlemleri akabinde, en kısa zamanda güvenlik şartları sağlanması sonrasında şehirlerimize gaz akışının yeniden başlatılması planlanmaktadır."
Hiç yorum yapılmamış
4954 kez izlendi
1752 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
595 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1779 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.