Koray Aydın’ın AK Parti hükümetine attığı Adil Öksüz iftirasının elinde patlamasına yönelik geri sayım başladı. Gündeme gelebilmek için siyasi icraat yerine polemik üretmeyi adet edinen İyi Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, kanıtlanamayacak bir iddiada bulunarak kendisini rezil etmiş ve hükümetin, seçimlere 15 gün kala Adil Öksüz’ü bulmuş gibi yapıp, bunu seçimlerde kullanacağını söylemişti.
ÜRETİM VAADİ YOK, YIKIM VAADİ VAR
İyi Parti’nin 24 Haziran için seçim vaatleri tamamen yıkım üzerine. “Üreteceğiz” dedikleri hiçbir şey yok… Akşener ve saz arkadaşları, iktidara geldikleri takdirde yapacaklarını söyledikleri, milletin menfaatine olacak hiçbir seçim vaadinde bulunmadı.
ADİL ÖKSÜZ İFTİRASI
Partisinin üretmeyi vaat ettiği bir şey olmayınca, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da polemik üretme ve iftira atma geleneğini sürdürdü. Aydın, 15 Temmuz hain darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz’ün, 24 Haziran Seçimleri’nden 15 gün önce yeni yakalanmış gibi yapılacağını ve iktidar partisinin bunu seçim kampanyası olarak kullanacağını iddia etmişti.
“YAZIK OLUYOR MASUM GENÇLERE”
Sözcü’ye konuşan Aydın, şunları söylemişti:
“Son zamanların modası Olağanüstü Hal (OHAL) şartlarında seçime giden adeta bir üçüncü dünya ülkesiyiz. Vay halimize vay. Şimdi iktidar sahipleri zavallı gençleri içeriye alıp güya FETÖ'cülükten soruşturma yapıyor süsü vererek, yandaş medyalarında propaganda yapıyorlar. Delil yok. Hiçbir şey yok. Yazık oluyor o masum gençlere. Şimdi de yazılıp, çizilip konuşuluyor: FETÖ imamlarından Adil Öksüz, biliyorsunuz. Devlet tarafından yakalandı. Sonra meçhul bir şekilde serbest bırakıldı. Şimdi bunun ‘Devletin adamı' olduğu söyleniyor ve seçime 15 gün kala güya iktidar tarafından yeni yakalanıp getiriliyormuş gibi seçim malzemesi olarak kullanılacağı iddia ediliyor. Bu kişinin, itirafçı olarak hem İyi Parti'yi hem CHP içindeki bazı isimleri FETÖ'cü olarak suçlayıp bunu bir seçim kozu olarak kullanabilecekleri her yerde konuşuluyor.”
ÖKSÜZ BULUNURSA FETÖ’CÜLERİN İPLİĞİ PAZARA MI ÇIKACAK?
Aydın’ın söylemlerinde şu detay dikkat çekti:
“Bu kişinin, itirafçı olarak hem İYİ Parti'yi hem CHP içindeki bazı isimleri FETÖ'cü olarak suçlayıp bunu bir seçim kozu olarak kullanabilecekleri her yerde konuşuluyor.”
Bu söylem, ‘Öksüz yakalandıktan sonra İyi Parti içindeki FETÖ’cülerin kimliğini açıklamasından korkuyorlar’ şeklinde yorumlandı.
KORAY AYDIN’IN İDDİASI İÇİN SON 9 SAAT
Aydın’ın hiçbir başarısı bulunmayan siyasi kariyerinin iyice batmasına 8 saat kaldı. Seçimlere 15 gün kaldı ve iktidar kanadından Adil Öksüz’ün bulunduğuna dair herhangi bir açıklama gelmedi. Gün sonunda Öksüz ile ilgili bir gelişme olmadığı takdirde, Koray Aydın da attığı iftira ile kalmış olacak
Akit
YORUMLAR
1987 kez izlendi
2112 kez izlendi
986 kez izlendi
1305 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.