SİYASET

İYİ Parti yaprak dökümü... Bir istifa daha geldi!

Tarih
06 Eylül 2019
İzlenme
Kişi

MHP'den ayrılarak toplama bir parti kuran Meral Akşener zor günler yaşıyor. 30 kişinin İYİ Parti'den MHP'ye geçmesinin ardından bu sefer de Şanlıurfa Viranşehir İlçe Başkanı Zeynel Yazoğulları, başkan yardımcısı Adnan Çiftçi ve parti sözcüsü Ayhan Gönen istifa etti. İstifa ettiğini duyuran Yazoğulları, "Parti yönetimi büyük hatalar yapıyor" dedi.

İYİ Parti Viranşehir İlçe Başkanı Zeynel Yazoğulları ile teşkilattan sorumlu başkan yardımcısı ve parti sözcüsü, partisinden istifa etti. Yazoğulları, yaptığı yazılı açıklamada, İYİ Parti'nin toplumu birleştirmek, eşitlik ve demokrasi kavramlarına bağlılıktan uzaklaştığını belirtti.

Görüş ayrılığı nedeniyle partiden istifa kararı aldığını vurgulayan Yazoğulları, şunları kaydetti:

"Partideki tüm görevlerimden ve üyeliğimden istifa ettim. Oluşturulan parti yönetimi büyük hatalar yapıyor. Gerek iç gerekse de dış siyasette umduğumuzdan farklı bir yol çizen İyi Parti'den istifa ettik. Önümüzdeki günlerde farklı bir siyasi yapılanma içinde yolumuza devam edeceğiz."

Yazoğulları, beraberinde, teşkilattan sorumlu başkan yardımcısı Adnan Çiftçi ile parti sözcüsü Ayhan Gönen'in de istifa ettiğini söyledi. (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Mustafa

    06 Eylül 2019 13:45
    0 0
    E..mevsim sonbahar.Yaprak dökümü devam edecek.kis ayında da dön var.Denmedi demeyin
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;