Türkiye ve İslam karşıtı provokasyonlarla sık sık gündeme gelen İsveç yeni bir skandala daha ev sahipliği yapacak. Yeni terör yasasının onaylanması beklenen İsveç'te bu kez de Türk bayrağı yakma eylemi planlanıyor.
TÜRK BAYRAĞINI YAKMAYA HAZIRLANIYORLAR
İsveç basınında yer alan bir haberde, 'Erdoğan'ın istediği gibi, terör yasası önümüzdeki hafta oylanacak' denildi. İsveçli politikacıların sert bir dille eleştirildiği haberde, "Allt ät alla Gothenburg" isimli bir grubun Türk bayrağını tüm dünyanın gözü önünde yakmaya hazırlandığı yazıldı.
NATO ÖFKESİ
Türkiye ve Başkan Erdoğan'a yönelik hadsiz ifadelerin sıralandığı haberde, İsveç'in NATO üyelik süreci kapsamında Türkiye'ye terörle mücadele sözü vermesi de eleştiri oklarının hedefi oldu.
Türkiye'de bayrağa saygısızlığın yıllarca hapis cezası gerektirdiği ancak İsveç'te yasal olduğu ifade edildi. 3 Mayıs'ta da tüm dünyanın gözü önünde Türk bayrağı yakılacağı söylendi.
YORUMLAR
4205 kez izlendi
1481 kez izlendi
967 kez izlendi
489 kez izlendi
3467 kez izlendi
786 kez izlendi
512 kez izlendi
3555 kez izlendi
2538 kez izlendi
1248 kez izlendi
1705 kez izlendi
560 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.