GÜNCEL

İstanbul'da tramvay otobüse çarptı! Yaralılar var

Tarih
22 Nisan 2020
İzlenme
Kişi

İstanbul Sultangazi Cebeci Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerindeki Topkapı yönüne giden tramvay İETT otobüsüne çarptı. Freni boşalan tramvay, hemzemin geçitten geçen İETT otobüsüne çarptı.

2 kişi yaralandı

İstanbul'da tramvay otobüse çarptı! Yaralılar varÇarpmanın etkisiyle otobüs kendi çevresinde dönerken, tramvay raydan çıktı. Kazada otobüs şoförü ve vatman hafif şekilde yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle T4 Topkapı-Mescid-i Selam tramvay hattındaki seferler, geçici süre ile Topkapı-Sultançiftliği istasyonları arasında yapılacak.

Kazalarda dikkat çeken artış

Kaza anı kamerada: Tramvay otobüse böyle çarptı!Son 1 yıldır İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında yaşanan kazalarda gözle görülür bir artış yaşandı. Başta metrobüs kazaları olmak üzere birçok toplu ulaşım hattında defalarca kaza yaşandı. Vatandaşlarımızın hayatını kaybetmesine neden olan kazaların da meydana geldiği son bir yılda neredeyse her gün bir kaza yaşanıyor. İBB idaresinin CHP'ye geçmesiyle birlikte ulaşım aksamaları ve kazalardaki söz konusu artış kafalarda soru işaretleri bırakıyor.

Son Dakika! İstanbul'da Akıl Almaz Kaza! Tramvay Ve Otobüs Çarpıştı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;