GÜNCEL

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'ndan bir zam daha.

Tarih
04 Eylül 2019
İzlenme
Kişi

3 Haziran seçimleri sonrasında göreve gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu meydanlarda Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile birlikte verdiği işten çıkarma olmayacak sözünü tutmayarak 5 bine yakın işçiyi kapının önüne koymasının ardından şimdi de İBB iştiraklarına ait ürün ve hizmetlerde zam üstüne zam yapmaya başladı.

Yeni bir zam haberi de BELTUR'dan geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun basın danışmanı Murat Ongun, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"BELTUR'un restoran bölümüne ve kamu hastanelerindeki işletmelerine zam yapılmamıştır. Sadece sosyal tesis kafeteryalarında ortalama yüzde 20 artış olmuştur. Kamuoyuna saygı ile sunulur." (Ahaber)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    05 Eylül 2019 15:02
    0 0
    laklaka gerek yok. yenikapıdaki arabaları VALİLİK HEMEN BLOKE ETSİN, NEYMİŞ BUNU ARAŞTIRSIN VE 3 AY KADAR BU SORUŞTURMA SÜRSÜN BAKALIM. YAPABİLECEKLER Mİ. yoksa 'ama efendim,bu haber GERÇEĞİ YANSITMIYOR' diye karşımıza mı çıkacaklar.BAKIN BAŞKAN DOBRA VE BİLİYOR. VALİLİK BU ARABALARI BLOKE ETMEZ. BİLİYOR: BİLİYOR İŞTE. AKPYİ TANIYOR ÇÜNKÜ.(2. baskı gibi olacak)
  • hursit dilaver 3

    05 Eylül 2019 14:58
    0 0
    son sözüm. BU YENİKAPIDAKİ ARABALAR MADEM GEREKSİZ Dİ, AKPYİ CEZALANDIRMAK VE BU ARABALARIN BAŞKA İLLERDE KULLANMASINI SAĞLAMAK İÇİN İSTANBUL VALİLİĞİ HEMEN EL KOYSUN: BU ARABALARI ARAŞTIRSIN. EN AZ 3 AY SÜRER. 3 AY O ARABALAR ORADA KALSIN DA ,BEN GÖREYİM VEHBİNİN KULAKLARINI.(devlette bunu yapabilecek güç var mı. yani CHPye karşı göreceğiz)
  • hursit dilaver 2

    05 Eylül 2019 14:55
    0 0
    BU ARABALARIN PEK ÇOGU DA AKPLİ BELEDİYELERDEN İSTENDİ. O EZİKLER DE HEMEN BAŞKAN DEYİP VERDİLER. TABİ İMAR, İSKAN, KAT İLAVE İŞLERİ VAR.yazık oluyor AKP ye bu akşam tvlerde bol bol bizim ezikler bunu anlatacaklar arabaların gerekliliğini anlatacaklar AMA KİMSE DİNLEMİYECEK.herkez sheaş olsun başkana sözünü tuttu diyecek.EZİKLİK BİZE MAHSUS
  • hursit dilaver 1

    05 Eylül 2019 14:53
    0 0
    yapmasa idi hatırım kalırdı. ADAM YENİKAPIYA ARABALARI YIGDI. BİZİM EZİK MEDYA MIY MıY.. HELE TGRT DE HİÇ HABER YOK. eziklik böyle işte. ne edeceksiniz. ADAM KAZANDI.ADAM ZEKASI İLE KAZANDI. AHA İŞTE O HİZMET ARABALARINI DA YIGDI.helal olsun.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;