GÜNCEL

İslam'ın Eşcinseller hakkındaki hükmü İHD'nin zoruna gitti

Tarih
26 Nisan 2020
İzlenme
Kişi

Ankara Hacı Bayram Camii’nde, temsili Cuma namazını kıldıran Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hutbesinde "İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor." demişti. Bunun üzerine İnsan Hakları Derneği (İHD) Ankara Şubesi, sapkınların avukatlığına soyunarak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında, sapkın LGBT'lilere yönelik nefret söyleminde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Ankara Hacı Bayram Camii’nde, temsili Cuma namazını kıldıran Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hutbesinde tüm insanlığa, “Ey insanlar! Canımıza, aklımıza, inancımıza, malımıza ve neslimize zarar veren şeylerden uzak duralım” çağrısında bulundu.

"İslam Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor"

Erbaş, İslam'ın eşcinselliği lanetlediğine değinerek, "Ey insanlar! İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti. Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir, bunun hikmeti. Yılda yüzbinlerce insan gayri meşru ve nikahsız hayatın islamî literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu Hiv virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim." ifadelerini kullandı.

İHD Ankara Şubesi – Sendika.OrgBunun üzerine İnsan Hakları Derneği (İHD) Ankara Şubesi, sapkınların avukatlığına soyunarak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında, sapkın LGBT'lilere yönelik nefret söyleminde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili İHD'den yapılan açıklamada, İslam'ın eşcinselliği lanetlediğini söyleyen Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın suç işlediğini iddia edilerek, görevden alınması talep edildi. (YeniAkit)

 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Delii

    26 Nisan 2020 19:53
    1 0
    Şu mubarek günde bu dangalak sürülerine sövsem hangi küfür bu ların yaptığını karşılar acaba. Islamın lanetledigi bir durumu mahkemede meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Rabbim böyleleri yüzünden helak edecek bizi
  • Reisin bedduası

    26 Nisan 2020 17:40
    0 0
    Reisin bir bedduası bunları yerle bir eder.Allah'ın reisimizin duasını geri çevirmez.
  • Cemalettin

    26 Nisan 2020 17:00
    0 0
    Hadi bakalım bu adalet sistemi Allahın emrettiğini tebliğ edenlere ceza veriyorsa bu ülke de din de yalan hükümette yalan.adalette yalan...
  • YAVUZ AKYER

    26 Nisan 2020 15:27
    0 0
    Cesarete bak ya ulan çekinmeden suç duyurusuymuş lanetleyen İslam dini
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;