GÜNCEL

İslam düşmanı dizilerin yapımcısı Alevi ırkçısı çıktı!

Tarih
03 Ocak 2024
İzlenme
Kişi

İslam düşmanı Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti dizilerinin yapımcısı Faruk Turgut'un neden sürekli ismi kızılla başlayan diziler çekip Sünni Müslüman hayat tarzını kötülediği ortaya çıktı.
Kızıl Goncalar'ın yapımcısı Faruk Turgut: Umarım biraz daha köpürtürler - KRT TV
Akit'in haberine göre 
Tuncelili Faruk Turgut, Kızılbaş Aleviliği konusunda resmen ırkçı çıktı. Tarihi olaylar sebebiyle ehli sünnet /sünni islam anlayışına düşman olan Turgut, Sünni İslam'a resmen savaş açmış durumda. Savaşını medya üzerinden sürdüren Faruk Turgut, bu haliyle (kini ve intikam hırsı) Müslümanlar için nasihat niteliği taşıyor.

Kızılcık Şerbeti'ne sansürü kabul etmiyoruz' - "Kendine Demokrat" Olmayan HaberlerMüslümanların neden sinema, televizyon, kültür, sanat mevzularında sekülerlerden geri kalmaması gerektiği, bu sektörlerin birileri tarafından nasıl silah olarak  kullanıldığı, müslümanların da artık bu sektörlerde muktedir olması gerektiğini anlatıyor...

Kızıl Goncalar bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman? | N-Life

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • ZA

    06 Ocak 2024 14:36
    0 0
    Dizi filmde anlatılanlar gerçeği yansıttığı için paniklediler bence ... Tarikat, cemaat yapılanmalarının inançta ve kuran da yerinin olmadığını düşünüyorum. Şarlatanların din adına diye yaptığı saçmalıkları gözler önüne serdiği için teşekkür etmeliler...
  • Karahan

    04 Ocak 2024 12:21
    0 0
    Yobaz putpererstin biri aynaya bakıp kendini yazmış
  • Ümit Gürsel

    03 Ocak 2024 17:45
    2 16
    Akit Gazatesi herzaman aynı rezillik haber yayıyor. AYM kapansın diyenler,neden bu gibi benzer yslsn dolan Gazeteleri neden kapansın demiyor. Keşke Türkiye'nin yüzde 85'i Alevi olsalardı,belki Türkiye daha iyi olurdu. Bizi birbirimize düşüremezler. Filimleri destekliyorum. KAHROLSUN CAHİLLİK. KAHROLSUN EMPERYALİSTLER. KAHROLSUN İÇİMİZDEKİ HAİNLER.
  • Ertan

    03 Ocak 2024 14:21
    5 8
    Her gece barda gönlüm hovarda yaşarsan çağdaş olursun
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;