Türkiye'yi tehdit eden terör örgütlerine Fırat Kalkanı'yla başlayan ve Zeytin Dalı Harekatı'yla devam eden operasyonlara, ilerleyen günlerde bir yenisi daha eklenecek.
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, PKK'nın Suriye kolu YPG'ye karşı, Fırat'ın doğusunda bir operasyonun başlayacağını açıklamıştı.

İNGİLİZLER RAHATSIZ
Bu operasyonu sayfasına taşıyan İngiliz Financial Times gazetesinden Ayla Jean Yackley'in haberinde; "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Suriye'deki Irak Şam İslam Devleti'ne (IŞİD) karşı ABD birlikleriyle birlikte savaşan Kürt militanlarını bölgeden çıkarmak için bir askeri operasyon hazırlığında olduğunu söyledi. Ki bu, kendi askerleriyle Amerikan askerlerinin karşı karşıya gelme riskini taşıyor." ifadeleri yer aldı.
Hiç yorum yapılmamış
4453 kez izlendi
1586 kez izlendi
1069 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3588 kez izlendi
2570 kez izlendi
1278 kez izlendi
1735 kez izlendi
594 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.