Richard Moore, Twitter'da PKK'yı terörist olarak nitelediği için kendisine tepki gösteren sosyal medya kullanıcılarına anlamlı bir yanıt verdi.
Moore, “PKK’ya terörist demeden, daha iyi bilmeniz gerekiyor. Meşru müdafaada Türkiye ya da İngiltere’den daha temiz bir tarihe sahibiz” diye yazan bir Twitter kullanıcısına şu cevabı verdi:
"Ne zamandan beri Kızılay’da kendini havaya uçurmak ve oradan geçen 30’dan fazla masum insanı öldürmek meşru müdafaa sayılıyor?"
Aynı kullanıcı bunun üzerine, "Bunu yapan PKK değildi ve ölenler de askerdi" diye yanıt verdi. İngiliz Büyükelçi'nin cevabı "Hayır PKK idi ve onlar asker değildi" oldu.
Moore, başka Twitter kullanıcıları ile PKK üzerine girdiği diyaloğun ardından ise "Çok cevap verdim! Fakat şimdi bu konuda twit savaşından çekiyorum. Maça gidiyorum. İlgi odağım değişti!" diye tweet attı ve Beşiktaş-Osmanlıspor maçıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.
Hiç yorum yapılmamış
4952 kez izlendi
1752 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
594 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1775 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.